Wiley-VCH, Weinheim Qualität im analytischen Labor Cover Erstmals setzen sich hier führende Experten mit den unterschiedlichen Aspekten der Qualität auseinan.. Product #: 978-3-527-28683-6 Regular price: $79.44 $79.44 In Stock

Qualität im analytischen Labor

Qualitätssicherungssysteme / Maßnahmen zur Qualitätssicherung / Der ganzheitliche Qualitätsgedanke

Kromidas, Stavros (Editor)

Cover

1. Edition December 1994
XIV, 392 Pages, Hardcover
67 Pictures
8 tables
Handbook/Reference Book

ISBN: 978-3-527-28683-6
Wiley-VCH, Weinheim

Short Description

Erstmals setzen sich hier führende Experten mit den
unterschiedlichen Aspekten der Qualität auseinander. Die Darstellung der für das Labor relevanten QS-Systeme und die Erläuterung von Maßnahmen zur objektiven Qualitätsbeurteilung und - bewertung machen dieses Buch für Mitarbeiter und Leiter eines Labors zu einem umfassenden Handbuch für die Praxis.

Buy now

Price: 85,00 €

Price incl. VAT, excl. Shipping

Euro prices for Wiley-VCH and Ernst & Sohn titles are only valid for Germany. In EU countries, local VAT applies. Postage will be charged.

- Out of print -

Further versions

pdf

Quality has become a decisive factor for the success of analytical laboratories as they strive for product quality assurance.

In this book leading experts examine for the first time the different aspects of quality as a whole. The work is thus a comprehensive and basic handbook for everybody working in a laboratory.

First the quality assurance systems relevant for the individual laboratories are presented and compared with one another. In the second part, the authors describe the measures which allow the reader to objectively judge, evaluate and increase 'quality'. The book concludes with a valuable overview of the importance and meaning of quality.

Akkreditierung nach EN 45 001 (F. Eßer)
Gute Laborpraxis (R. Rauchschwalbe)
Vergleich von QS-Systemen (R. Klinkner)
Analytische Qualitätssicherung (G. Papke)
Referenzmaterialien (A. Boenke)
Ringversuche (G. Görlitz)
Validierung und Bewertung von Ergebnissen (C. Gertz)
LIMS (M. Bender)
Qualitätskosten (J. Guardiola)
Qualitätsmodule (J. S. Morkowski)
Qualitätskriterien für biologische Proben (H.-J. Strüh)
Qualitätsmanagement (L. Ferley)
Qualität und Bio-Logik (S. Kromidas)